Kortdurende coaching.

Voor ambitieuze professionals en ondernemers.

Coaching

Coaching voor professionals

Coaching voor professionals en ondernemers die om wat voor reden dan ook vastlopen. Dat doe ik. Heb je last van verstikkende werkverhoudingen? Is je werk-privé uit balans? Door werkdruk, onderwaardering, je eigen perfectionisme, verwachtingen die je ervaart? Dit kan je erg ver van jezelf afbrengen en je mentale en fysieke gezondheid op de proef stellen. Ik help je terug op de rit met doortastende, kortdurende coaching.

Aanpak coaching voor professionals

In een coachingstraject gaan we samen aan de slag met factoren die jouw (werk)geluk belemmeren. Door bijvoorbeeld jouw helpende overtuigingen te leren kennen en vastgeroeste patronen te doorbreken. Met het doel weer grip te krijgen op situaties die zich voordoen. Op een manier waarbij jij je lekker voelt en, vooral, jezelf kan blijven.

Therapievormen coaching

Om je negatieve hersenspinsels, burn-out symptomen of klachten te verhelpen of verminderen zijn verschillende coaching technieken inzetbaar. Ook therapievormen zoals EMDR, hypnotherapie, de CSR®-Methode en visualisaties kunnen ingezet worden in het coachen van professionals.
Mijn specialisme ligt in het coachen van professionals met mbo+ en hbo denkniveau.

EMDR

Is bestemd voor mensen die een trauma hebben opgelopen door een nare, schokkende ervaring, geweldsincident of ongeluk. Bij mensen met een posttraumatische stressstoornis (PTSS) bewezen effectief.

Hypnotherapie

Therapie waarbij de hypnotherapeut een persoon in trance brengt en communiceert met zijn/haar onbewuste. Effectief bij vage klachten, zoals verdrietige of matte gevoelens, zeurende pijn en angsten.

CSR®-Methode

CSR® is een psycho-biologische benadering voor een preventieve en curatieve aanpak van chronische stress en stress gerelateerde aandoeningen. Aanpak op drie niveaus: lichaam, psyche en gedrag.

Visualisatie

Door situaties te visualiseren is het brein al voorbereid voor wanneer het echt gebeurt. Visualisaties zijn oefeningen die het creatieve brein activeren. Ideaal voor stimuleren van persoonlijke ontwikkeling.

Wanneer coaching?

» Burn-out-klachten
» Vastlopen in persoonlijke ontwikkeling
» Loopbaantwijfels
» Als onderdeel van integratieve therapie

Resultaten van coaching

» groter bewustzijn
» vrij denken zonder belemmeringen
» meer zelfvertrouwen en eigenwaarde
» doen wat je echt belangrijk vindt
» grenzen bewaken
» richting bepalen in je loopbaan
» meer positiviteit, rust en energie
» keuzes maken die goed zijn voor jezelf
» trots zijn op wie je bent en wat je doet
» intenser genieten