Anke Schrage.

Een integere doortastende therapeut met doelgerichte aanpak.

Over mij

Anke Schrage kortdurende coaching en integratieve psychotherapie

Hallo, ik ben Anke Schrage.

Ik, Anke Schrage, coach ambitieuze professionals en ondernemers die vastlopen in hun werk (en/of privé) om wat voor reden dan ook. Daarnaast ben ik integratief therapeut. Integratieve therapie is een kortdurende therapievorm gericht op gedrag, gedachten, gevoelens, maar ook op je lichaam en je omgeving. Al deze facetten worden betrokken bij het aanpakken van datgeen dat jou in de weg staat om de gelukkigste versie van jezelf te zijn. Ook kijken we uitgebreid naar jouw hulp- en stressbronnen. Trajecten bij mij zijn doelgericht en kortdurend.

Interesse Anke Schrage

De combinatie van denkpatronen, gedrag, emoties, lichaam en overtuigingen; ze maken elk mens uniek en bijzonder. Als mens en professional ben ik erg geïnteresseerd in de invloed van het verleden op het heden. En hoe dit weer voor iedereen anders is. Het is bijna magisch om te zien hoe je negativiteit effectief met een luisterend oor, advies en therapie kan ombuigen naar positiviteit. Ik zie mezelf in dit proces als een procesbegeleider die je helpt bij het vinden van je eigen antwoorden en oplossingen.

Opleiding Nederlandse Academie voor Psychotherapie Amsterdam

Na een carrière in de accountancy maakte ik in 2011 de overstap naar de psychologie en voltooide de opleiding tot Integratief Therapeut aan Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam (NAPA). Ik startte in 2012 mijn eigen praktijk en inmiddels ben ik ook als leertherapeut verbonden aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Ik help je graag in het proces naar wat jij echt wil bereiken voor jezelf in een veilige, vertrouwde setting.